29
mei
Mantelzorgers ontmoeten elkaar - Born en kleine kernen
Als mantelzorger sta je klaar voor een naaste, je doet allerlei zorg- en regeltaken en hebt een luisterend oor. Wil je dit graag  blijven doen, dan is het nodig ook af en toe tijd voor jezelf te nemen en stil te staan bij wat jou bezighoudt. Daarom organiseert Steunpunt Mantelzorg  bijeenkomsten voor mantelzorgers, om onder het genot van een kop koffie, een goed gesprek te hebben of gewoon even op andere gedachten te komen. Heb jij behoefte om met andere mantelzorgers te praten over je ervaringen, zorgen en gevoelens of heb je gewoon een luisterend oor nodig? Dan ben je van harte welkom. Zijn er nog vragen over deze bijeenkomst neem contact op met Betsie Horrichs, 06 - 36 56 68 56, of Lara Janssen,   06 - 40 76 11 84.
aanmelden
14
jun
Mantelzorgthema "Je staat er alleen voor"
Wat gebeurt er om je heen als je zelf zorgt voor iemand anders, je wereld kan steeds kleiner worden. Sommige mensen om je heen zie je niet meer zo vaak en je staat er steeds meer alleen voor terwijl je behoefte hebt aan sociaal contact. Hoe doe je dat dan ? Heeft u nog vragen over deze middag dan neem gerust contact op met Astrid Vermeulen 046-4575700 of mail naar avermeulen@piw.nl Graag aanmelden via mantelzorg@piw.nl
aanmelden

Mantelzorgers ontmoeten elkaar - Born en kleine kernen
dinsdag 29 mei 2018

Als mantelzorger sta je klaar voor een naaste, je doet allerlei zorg- en regeltaken en hebt een luisterend oor. Wil je dit graag  blijven doen, dan is het nodig ook af en toe tijd voor jezelf te nemen en stil te staan bij wat jou bezighoudt.

Daarom organiseert Steunpunt Mantelzorg  bijeenkomsten voor mantelzorgers, om onder het genot van een kop koffie, een goed gesprek te hebben of gewoon even op andere gedachten te komen.

Heb jij behoefte om met andere mantelzorgers te praten over je ervaringen, zorgen en gevoelens of heb je gewoon een luisterend oor nodig? Dan ben je van harte welkom.

Zijn er nog vragen over deze bijeenkomst neem contact op met Betsie Horrichs, 06 - 36 56 68 56, of Lara Janssen,   06 - 40 76 11 84.

Tijdstip: 10:00 - 11:30 uur
Locatie: Wijksteunpunt Hof van Eynatten, Hof Van Eynatten 1, 6141 CG Limbricht.
Voornaam *
Achternaam *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
 
velden met een * zijn verplicht