24
nov
Verwenmiddag Jonge mantelzorgers aangeboden i.v.m. de Dag van de Mantelzorg
Ben jij jonge mantelzorger en tussen 10-23 jaar, dan kun je gratis mee naar All in Echt om mee te doen met een aantal verrassende activiteiten inclusief frites met snacks. We vertrekken 14.30 u vanaf de Bloemenmarkt in Geleen en verwachten rond 19.00 u weer terug te zijn. Je aanmelding is onder voorbehoud van een definitieve bevestiging. Want...Vol = Vol! Aanmelden kan tot 10 november a.s. Voor vragen, neem contact op via 046 - 457 57 00 of mantelzorg@piw.nl Deze activiteit wordt je aangeboden door de Gemeente Sittard-Geleen en de Gemeente Beek.PS: mocht je liever niet alléén mee willen komen, dan mag je een vriend/vriendin meenemen. Neem in dat geval hiervoor contact op met ons via 046-4575700 op via email (zie hierboven).Graag tot dan!    
aanmelden
13
dec
Kerstborrel voor mantelzorgers Beek
Op donderdagmiddag 13 december zijn alle mantelzorgers van Beek van harte welkom om gewoon gezellig in kerstsfeer het jaar 2018 af te sluiten. We bakken zelf de wafels en de geuren van de gluhwein zorgen ervoor dat we heerlijk kunnen genieten van de wintertijd. Even tijd voor elkaar.
aanmelden

Mantelzorgers ontmoeten elkaar - Born en kleine kernen
dinsdag 13 november 2018

Als mantelzorger sta je klaar voor een naaste, je doet allerlei zorg- en regeltaken en hebt een luisterend oor. Wil je dit graag  blijven doen, dan is het nodig ook af en toe tijd voor jezelf te nemen en stil te staan bij wat jou bezighoudt.

Daarom organiseert Steunpunt Mantelzorg  bijeenkomsten voor mantelzorgers, om onder het genot van een kop koffie, een goed gesprek te hebben of gewoon even op andere gedachten te komen.

Heb jij behoefte om met andere mantelzorgers te praten over je ervaringen, zorgen en gevoelens of heb je gewoon een luisterend oor nodig of heb je vragen? Dan ben je van harte welkom.

Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar wel wenselijk.  

Meer informatie over deze bijeenkomst? Neem contact op met Betsie Horrichs, 06 – 36 56 86 56 of met Lara Janssen 06 - 40 76 11 84.

 

Tijdstip: 10:00 - 11:30 uur
Locatie: Hof van Eynatten, Hof van Eynatten 1, 6141 CG Limbricht