13
dec
Kerstborrel voor mantelzorgers Beek
Op donderdagmiddag 13 december zijn alle mantelzorgers van Beek van harte welkom om gewoon gezellig in kerstsfeer het jaar 2018 af te sluiten. We bakken zelf de wafels en de geuren van de gluhwein zorgen ervoor dat we heerlijk kunnen genieten van de wintertijd. Even tijd voor elkaar.
aanmelden
17
jan
Themabijeenkomst "Preventie van ouderdomsdepressie".
In samenwerking met Burgerkracht Limburg gaan we deze middag dieper in op depressieve klachten en hoe hiermee om te gaan. Een gastspreker van Burgerkracht Limburg en een ervaringsdeskundige geven informatie over het  herkennen van iemand met depressieve klachten, hoe je eigen regie kunt behouden en het voorkomen in de zorg terecht te komen.  
aanmelden

Mantelzorgbijeenkomst "Verlies en verdriet"
donderdag 17 mei 2018

Maandelijks geven wij mantelzorgers de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, te spreken en van elkaar te leren. Op 17 mei gaan we in op het omgaan met verdriet en gevoelens van onmacht die je als mantelzorger kunt hebben bij bijvoorbeeld de overgang van thuis naar het verpleegtehuis als ook gevoels van onmacht en verdriet bij ziekte in het algemeen. Daarnaast besteden we aandacht aan het thema "loslaten".   Iedereen is welkom. Mocht u nog vragen hebben over de inulling van deze middag dan neem gerust contact op met Astrid Vermeulen van Steunpunt Mantelzorg Beek

Graag aanmelden via 046-4575700 of mantelzorg@piw.nl  

Tijdstip: 13:30 - 15:30 uur
Locatie: Gemeenschapshuis Neerbeek, Callistusplein 9, Neerbeek