18
apr
Mantelzorgers ontmoeten elkaar in Lindeheuvel en omgeving
Als mantelzorger sta je klaar voor een naaste, je doet allerlei zorg- en regeltaken en hebt een luisterend oor. Wil je dit graag  blijven doen, dan is het nodig ook af en toe tijd voor jezelf te nemen en stil te staan bij wat jou bezighoudt. Daarom organiseert Steunpunt Mantelzorg  bijeenkomsten voor mantelzorgers, om onder het genot van een kop koffie, op een luchtige en speelse wijze stil te staan bij wat mantelzorg voor jou betekent. Heb jij behoefte om met andere mantelzorgers je ervaringen uit te wisselen, zorgen en gevoelens te delen? Of heb je gewoon een luisterend oor nodig of heb je vragen? Dan ben je van harte welkom! Graag vooraf aanmelden. Dit kan t/m 15 april 2019 via de website: www.steunpuntmantelzorg-wm.nl of telefonisch via 046 – 457 57 00 . Meer informatie over deze bijeenkomst? Neem contact op met Ellen Kersten, 06 – 40 81 54 03 of Betsie Horrichs,    06 – 36 56 86 56
aanmelden

Aanmelden voor Mantelzorgcompliment Sittard -Geleen kan t/m 30 december 2018

Mantelzorgers die in aanmerking willen komen voor het mantelzorgcompliment 2018 van de gemeente Sittard-Geleen, dienen zich uiterlijk 30 december 2018 hiervoor aan te melden.

Dit kan door in te schrijven als mantelzorger op onze website https://www.steunpuntmantelzorg-wm.nl/schrijf-u-gratis-in.

Naar aanleiding van uw inschrijving zal een medewerker van het Steunpunt Mantelzorg in januari 2019 contact met u opnemen om uw verzoek in behandeling te nemen. Voldoet u aan de voorwaarden dan zal de gemeente Sittard-Geleen het manrtelzorgcompliment van  2018 in het eerste kwartaal van 2019 uitbetalen.