24
sep
Mantelzorgers ontmoeten elkaar - Born en kleine kernen
Als mantelzorger sta je klaar voor een naaste, je doet allerlei zorg- en regeltaken en hebt een luisterend oor. Wil je dit graag  blijven doen, dan is het nodig ook af en toe tijd voor jezelf te nemen en stil te staan bij wat jou bezighoudt. Daarom organiseert Steunpunt Mantelzorg  bijeenkomsten voor mantelzorgers, om onder het genot van een kop koffie, een goed gesprek te hebben of gewoon even op andere gedachten te komen. Heb jij behoefte om met andere mantelzorgers te praten over je ervaringen, zorgen en gevoelens of heb je gewoon een luisterend oor nodig of heb je vragen? Dan ben je van harte welkom. Meer informatie over deze bijeenkomst? Neem contact op met Mathilde Reijnders 06 - 36 53 47 64 of Betsie Horrichs, 06 – 36 56 86 56.   
aanmelden
01
okt
Themabijeenkomst "Omgaan met Depressie"
Graag nodigen wij u, als mantelzorger van een naaste met depressie, uit voor deze themabijeenkomst, waarin naast informatie over wat depressie is, vooral praktische tips en handvatten worden aangereikt over wat je wel kunt doen en zeggen en wat juist beter niet. Peter Oostelbos is onze gastspreker, hij is ervaringsdeskundige depressiviteit en persoonlijke ontwikkeling, spreker, docent, coach, trainer, schrijver en onderzoeker. Zoals altijd is er ook nu weer voldoende  gelegenheid tot het stellen van vragen. Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 23 september a.s. Heeft u vragen? Neem contact op met Betsie Horrichs via 06 – 36 56 86 56 of via bhorrichs@piw.nl
aanmelden

Mantelzorgers ontmoeten elkaar - Born en kleine kernen
dinsdag 24 september 2019

Als mantelzorger sta je klaar voor een naaste, je doet allerlei zorg- en regeltaken en hebt een luisterend oor. Wil je dit graag  blijven doen, dan is het nodig ook af en toe tijd voor jezelf te nemen en stil te staan bij wat jou bezighoudt.

Daarom organiseert Steunpunt Mantelzorg  bijeenkomsten voor mantelzorgers, om onder het genot van een kop koffie, een goed gesprek te hebben of gewoon even op andere gedachten te komen.

Heb jij behoefte om met andere mantelzorgers te praten over je ervaringen, zorgen en gevoelens of heb je gewoon een luisterend oor nodig of heb je vragen? Dan ben je van harte welkom.

Meer informatie over deze bijeenkomst? Neem contact op met Mathilde Reijnders 06 - 36 53 47 64 of Betsie Horrichs, 06 – 36 56 86 56. 

 

Tijdstip: 10:00 - 11:30 uur
Locatie: Wijksteunpunt Hof van Eynatten, Hof van Eynatten 1, 6141 CG Limbricht
Voornaam *
Achternaam *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
 
velden met een * zijn verplicht