22
okt
GEANNULEERD! Mantelzorgers ontmoeten elkaar in Geleen Zuid
Door de aangescherpte maatregelen is deze bijeenkomst geannuleerd! Als mantelzorger sta je klaar voor een naaste, je doet allerlei zorg- en regeltaken en hebt een luisterend oor. Wil je dit graag  blijven doen, dan is het nodig ook af en toe tijd voor jezelf te nemen en stil te staan bij wat jou bezighoudt. Daarom organiseert Steunpunt Mantelzorg  bijeenkomsten voor mantelzorgers, om onder het genot van een kop koffie, een goed gesprek te hebben of gewoon even op andere gedachten te komen. Heb jij behoefte om met andere mantelzorgers te praten over je ervaringen, zorgen en gevoelens of heb je gewoon een luisterend oor nodig of heb je vragen? Dan ben je van harte welkom.  Aanmelden is verplicht in verband met de RIVM richtlijnen en kan tot 16 oktober a.s. Meer informatie over deze bijeenkomst? Neem contact op met Roland Erwich, 06 - 51 86 55 84 of Betsie Horrichs, 06 – 36 56 86 56. 
aanmelden
27
okt
GEANNULEERD! Mantelzorgers ontmoeten elkaar in Gelderhof
Door de aangescherpte maatregelen is deze bijeenkomst geannuleerd!   Als mantelzorger sta je klaar voor een naaste, je doet allerlei zorg- en regeltaken en hebt een luisterend oor. Wil je dit graag  blijven doen, dan is het nodig ook af en toe tijd voor jezelf te nemen en stil te staan bij wat jou bezighoudt. Daarom organiseert Steunpunt Mantelzorg  bijeenkomsten voor mantelzorgers, om onder het genot van een kop koffie, een goed gesprek te hebben of gewoon even op andere gedachten te komen. Heb jij behoefte om met andere mantelzorgers te praten over je ervaringen, zorgen en gevoelens of heb je gewoon een luisterend oor nodig of heb je vragen? Dan ben je van harte welkom. Aanmelden is verplicht in verband met RIVM richtlijnen en kan tot uiterlijk 20 oktober a.s. Meer informatie over deze bijeenkomst? Neem contact op met Elly Pijls 06 - 22 05 19 15 of Renata Jednoróg 06- 40 91 92 55.
aanmelden

Activiteitenkalender

 

Beste mantelzorger,

Helaas zien we ons genoodzaakt om in verband met de aangescherpte corona-maatregelen de fysieke bijeenkomsten van het Steunpunt Mantelzorg WM voorlopig niet door te laten gaan.

Belangrijkste overweging in deze beslissing is dat we uw gezondheid én die van uw naaste die u als mantelzorger ondersteunt, bovenaan stellen en u geen extra risico’s willen laten lopen.

We kunnen ons voorstellen dat het voor u een teleurstelling is niet deel te kunnen nemen aan ontmoet elkaar bijeenkomsten en/of themabijeenkomsten. Immers tijdens dit soort bijeenkomsten zou u in gesprek kunnen gaan met andere mantelzorgers en de ervaring leert dat dit door vele mantelzorgers als prettig wordt ervaren en als een steuntje in de rug. Zeker in tijden van Corona kan de zorg zwaarder worden en is een luisterend oor en meedenken essentieel.

Graag willen wij een passend alternatief bieden waarin we zo goed mogelijk aan uw behoefte tegemoet willen komen.

Onze mantelzorgconsulenten gaan in ieder geval iedere mantelzorger die zich had aangemeld voor een activiteit, telefonisch benaderen om te bekijken hoe het met hen gaat en ook om te bezien wat er op dit moment aan ondersteuningsbehoefte is.

Verder worden de komende periode alle bij ons Steunpunt geregistreerde mantelzorgers benaderd.

Heeft u dringende vragen of behoefte aan ondersteuning, neem dan zelf het initiatief met contact opnemen. We denken graag met u mee!

U kunt ons bereiken via: 046 - 457 57 00 of mantelzorg@piw.nl.

Blijf gezond! 

 

Team Steunpunt Mantelzorg Westelijke Mijnstreek

 

 

 


GEANNULEERD! Mantelzorgers ontmoeten elkaar in Geleen Zuid

donderdag 22 oktober 2020 - 10:00 uur
BS de Hoefer, Dunantstraat 11, 6164 GM Geleen
lees meer

GEANNULEERD! Mantelzorgers ontmoeten elkaar in Gelderhof

dinsdag 27 oktober 2020 - 14:00 uur
Wijksteunpunt Gelderhof, Gelderhof 1, 6136 CC Sittard
lees meer

GEANNULEERD! Mantelzorgers ontmoeten elkaar - Born en kleine kernen

dinsdag 3 november 2020 - 10:00 uur
Wijksteunpunt Hof van Eynatten, Hof van Eynatten 1, 6141 CG Limbricht
lees meer