03
sep
Mantelzorgers ontmoeten elkaar - Born en kleine kernen
Als mantelzorger sta je klaar voor een naaste, je doet allerlei zorg- en regeltaken en hebt een luisterend oor. Wil je dit graag  blijven doen, dan is het nodig ook af en toe tijd voor jezelf te nemen en stil te staan bij wat jou bezighoudt. Daarom organiseert Steunpunt Mantelzorg  bijeenkomsten voor mantelzorgers, om onder het genot van een kop koffie, een goed gesprek te hebben of gewoon even op andere gedachten te komen. Heb jij behoefte om met andere mantelzorgers te praten over je ervaringen, zorgen en gevoelens of heb je gewoon een luisterend oor nodig? Dan ben je van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar wel wenselijk. Meer informatie over deze bijeenkomst? Neem contact op met Betsie Horrichs, 06 – 36 56 68 56 of met Lara Janssen 06 - 40 76 11 84.  
aanmelden
13
sep
Mantelzorgbijeenkomst met professionals
Tijdens deze mantelzorgbijeenkomst zijn ook professionals van Beek uitgenodigd om samen met elkaar in gesprek te gaan over alle vragen die voor mantelzorgers belangrijk zijn. Meer informatie over deze bijeenkomst zal nog volgen. Heeft u vragen dan neem gerust contact op met Astrid Vermeulen 046-4575700 of mail naar avermeulen@piw.nl   Graag aanmelden via mantelzorg@piw.nl
aanmelden

activiteitenkalender

Het Steunpunt Mantelzorg Westelijke Mijnstreek organiseert verschillende activiteiten in de gemeenten Sittard-Geleen en Beek. U bent van harte welkom bij een activiteit.

U mag deelnemen aan alle activiteiten ongeacht of u woonachtig bent in betreffende gemeente. Voor de gemeente Sittard/Geleen is aanmelden verplicht en voor de gemeente Beek is aanmelden gewenst echter niet verplicht, u bent altijd welkom.


Mantelzorgers ontmoeten elkaar - Born en kleine kernen

maandag 3 september 2018 - 19:00 uur
Hof van Eynatten, Hof van Eynatten 1, 6141 CG Limbricht
lees meer

Mantelzorgbijeenkomst met professionals

donderdag 13 september 2018 - 13:30 uur
MFC Spaubeek, Musschenberg 101
lees meer

Mantelzorger in balans

donderdag 25 oktober 2018 - 19:00 uur
Gemeenschapshuis Neerbeek, Callistusplein 9, Neerbeek
lees meer

Dag van de mantelzorg Beek

donderdag 8 november 2018 - 13:30 uur
't Kaar Stationsstraat 126, Beek
lees meer