13
dec
Kerstborrel voor mantelzorgers Beek
Op donderdagmiddag 13 december zijn alle mantelzorgers van Beek van harte welkom om gewoon gezellig in kerstsfeer het jaar 2018 af te sluiten. We bakken zelf de wafels en de geuren van de gluhwein zorgen ervoor dat we heerlijk kunnen genieten van de wintertijd. Even tijd voor elkaar.
aanmelden
17
jan
Themabijeenkomst "Preventie van ouderdomsdepressie".
In samenwerking met Burgerkracht Limburg gaan we deze middag dieper in op depressieve klachten en hoe hiermee om te gaan. Een gastspreker van Burgerkracht Limburg en een ervaringsdeskundige geven informatie over het  herkennen van iemand met depressieve klachten, hoe je eigen regie kunt behouden en het voorkomen in de zorg terecht te komen.  
aanmelden

activiteitenkalender

Het Steunpunt Mantelzorg Westelijke Mijnstreek organiseert verschillende activiteiten in de gemeenten Sittard-Geleen en Beek. U bent van harte welkom bij een activiteit.

U mag deelnemen aan alle activiteiten ongeacht of u woonachtig bent in betreffende gemeente. Voor de gemeente Sittard/Geleen en Beek is aanmelden verplicht. Mocht u zich niet hebben aangemeld maar toch op het laatste moment willen komen dan ben u uiteraard altijd van harte welkom.


Kerstborrel voor mantelzorgers Beek

donderdag 13 december 2018 - 13:30 uur
In de Hoeskamer van "De Stegen 35" in Beek, achter de kerk.
lees meer

Themabijeenkomst "Preventie van ouderdomsdepressie".

donderdag 17 januari 2019 - 13:30 uur
Aula PIW, Molenstraat 158 Beek, Aula bereikbaar via parkeerterrein
lees meer