Schrijf u gratis in

Zorgt u voor een zieke partner, gehandicapte zoon, dochter, vader of moeder, een vriend(in) of buur? Dan bent u mantelzorger. Het Steunpunt Mantelzorg Westelijke Mijnstreek biedt mantelzorgers woonachtig in de gemeenten Sittard-Geleen en Beek ondersteuning.
Woont u in een andere gemeente maar zorgt u voor iemand die in Sittard-Geleen of Beek woont? Dan kunt u zich aanmelden om in aanmerking te komen voor het mantelzorgcompliment/ mantelzorgwaardering.

Als u zich nu gratis inschrijft als mantelzorger dan neemt het Steunpunt Mantelzorg Westelijke Mijnstreek contact met u op om desgewenst een afspraak te maken voor een intakegesprek. Daarnaast ontvangt u geregeld met uw toestemming informatie van ons, bijvoorbeeld over themabijeenkomsten en workshops. Verder kunnen wij u informeren over het mantelzorgcompliment/ mantelzorgwaardering.
De gegevens die u invult, worden via een beveiligde verbinding verzonden. Na verzending ontvangt u een e-mailbevestiging van uw inschrijving. 

Mantelzorgwaardering gemeente Sittard-Geleen 2023: de sluitingstermijn om u aan te melden voor de mantelzorgwaardering 2023 van de gemeente Sittard-Geleen is 30 december 2023. Voor meer informatie klik hier

De intakegesprekken voor de mantelzorgwaardering 2023 kunnen plaatsvinden t/m uiterlijk februari 2024, mits uw (digitale) aanmelding uiterlijk 30 december 2023 is ontvangen. Als u aan de voorwaarden voldoet zal de gemeente Sittard-Geleen de cadeaubonnen eind maart/ begin april 2024 versturen.