22
okt
GEANNULEERD! Mantelzorgers ontmoeten elkaar in Geleen Zuid
Door de aangescherpte maatregelen is deze bijeenkomst geannuleerd! Als mantelzorger sta je klaar voor een naaste, je doet allerlei zorg- en regeltaken en hebt een luisterend oor. Wil je dit graag  blijven doen, dan is het nodig ook af en toe tijd voor jezelf te nemen en stil te staan bij wat jou bezighoudt. Daarom organiseert Steunpunt Mantelzorg  bijeenkomsten voor mantelzorgers, om onder het genot van een kop koffie, een goed gesprek te hebben of gewoon even op andere gedachten te komen. Heb jij behoefte om met andere mantelzorgers te praten over je ervaringen, zorgen en gevoelens of heb je gewoon een luisterend oor nodig of heb je vragen? Dan ben je van harte welkom.  Aanmelden is verplicht in verband met de RIVM richtlijnen en kan tot 16 oktober a.s. Meer informatie over deze bijeenkomst? Neem contact op met Roland Erwich, 06 - 51 86 55 84 of Betsie Horrichs, 06 – 36 56 86 56. 
aanmelden
27
okt
GEANNULEERD! Mantelzorgers ontmoeten elkaar in Gelderhof
Door de aangescherpte maatregelen is deze bijeenkomst geannuleerd!   Als mantelzorger sta je klaar voor een naaste, je doet allerlei zorg- en regeltaken en hebt een luisterend oor. Wil je dit graag  blijven doen, dan is het nodig ook af en toe tijd voor jezelf te nemen en stil te staan bij wat jou bezighoudt. Daarom organiseert Steunpunt Mantelzorg  bijeenkomsten voor mantelzorgers, om onder het genot van een kop koffie, een goed gesprek te hebben of gewoon even op andere gedachten te komen. Heb jij behoefte om met andere mantelzorgers te praten over je ervaringen, zorgen en gevoelens of heb je gewoon een luisterend oor nodig of heb je vragen? Dan ben je van harte welkom. Aanmelden is verplicht in verband met RIVM richtlijnen en kan tot uiterlijk 20 oktober a.s. Meer informatie over deze bijeenkomst? Neem contact op met Elly Pijls 06 - 22 05 19 15 of Renata Jednoróg 06- 40 91 92 55.
aanmelden

GEANNULEERD! Mantelzorgers ontmoeten elkaar in Geleen Zuid
donderdag 22 oktober 2020

Door de aangescherpte maatregelen is deze bijeenkomst geannuleerd!

Als mantelzorger sta je klaar voor een naaste, je doet allerlei zorg- en regeltaken en hebt een luisterend oor. Wil je dit graag  blijven doen, dan is het nodig ook af en toe tijd voor jezelf te nemen en stil te staan bij wat jou bezighoudt.

Daarom organiseert Steunpunt Mantelzorg  bijeenkomsten voor mantelzorgers, om onder het genot van een kop koffie, een goed gesprek te hebben of gewoon even op andere gedachten te komen.

Heb jij behoefte om met andere mantelzorgers te praten over je ervaringen, zorgen en gevoelens of heb je gewoon een luisterend oor nodig of heb je vragen? Dan ben je van harte welkom. 

Aanmelden is verplicht in verband met de RIVM richtlijnen en kan tot 16 oktober a.s.

Meer informatie over deze bijeenkomst? Neem contact op met Roland Erwich, 06 - 51 86 55 84 of Betsie Horrichs, 06 – 36 56 86 56. 

Tijdstip: 10:00 - 11:30 uur
Locatie: BS de Hoefer, Dunantstraat 11, 6164 GM Geleen