15
dec
Mantelzorgers ontmoeten elkaar: Samen het jaar afsluiten
Als mantelzorger sta je het hele jaar klaar voor je zieke naaste. Als blijk van waardering willen samen met jullie het jaar afsluiten, onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers. Nog één keer dit jaar een moment van ontmoeting met andere mantelzorgers. Je bent van harte welkom! Aanmelden is verplicht en kan t/m 11 december a.s Vol = Vol, dus ben er op tijd bij. Zijn er nog vragen neem dan contact op met: Betsie Horrichs, 06 - 36 56 86 56 / betsie.horrichs@piw.nl of Marjon Schmeetz, 06 - 57 55 63 83 / marjon.schmeetz@knooppuntinformelezorg.nl  Ontvangst vanaf 10.15 uur.
aanmelden
17
jan
BordjeVol! Compact. Zorg je voor een ander, zorg dan ook voor jezelf. Born
Mantelzorgers hebben vaak veel op hun bordje. Soms ligt overbelasting op de loer. BordjeVol Mantelzorg geeft breed inzicht in de zorg gerelateerde taken én alle andere dingen die deel uitmaken van iemands leven. Het is een methode die gemaakt is door WeHelpen en die jou als mantelzorger helpt om keuzes te maken en bijvoorbeeld hulp van anderen in te schakelen. We gaan er gezamenlijk mee aan de slag, waarbij je spelenderwijs inzicht krijgt in je energievreters en energiegevers, welke veranderingen wenselijk zijn en wie daarbij kan helpen. Zijn er nog  vragen, bel of mail met Betsie Horrichs, telefoon 06 - 36 56 86 56 / betsie.horrichs@piw.nl of Mathilde Reijnders, telefoon 06 - 36 53 47 64/ mathilde.reijnders@piw.nl . Wil je deelnemen? Aanmelden is verplicht en kan t/m 15 januari 2023 a.s.  Vol = Vol. Ontvangst vanaf 9.45 uur.
aanmelden

Aanmelden voor Mantelzorgwaardering gemeente Sittard-Geleen 2019 kan t/m 30 december a.s.

Wenst u in aanmerking te komen voor de mantelzorgwaardering 2019 van de gemeente Sittard-Geleen, dan dient u zich uiterlijk 30 december a.s. in te schrijven als mantelzorger.

Bent u mantelzorger van een verzorgde die in de gemeente Sittard-Geleen woont, dan komt u mogelijk in aanmerking voor de mantelzorgwaardering 2019 van deze gemeente. Hiervoor dient u zich uiterlijk 30 december a.s. in te schrijven als mantelzorger bij het Steunpunt Mantelzorg Westelijke Mijnstreek. Dit kan via : https://www.steunpuntmantelzorg-wm.nl/schrijf-u-gratis-in

Zo spoedig mogelijk na uw inschrijving ,doch uiterlijk in januari, neemt een van onze medewerkers contact met u op inzake de mantelzorgwaardering, maar uiteraard ook en vooral om samen te bespreken of en zo ja welke ondersteuningsvraag u heeft.

Hoe de waarderingsregeling  van de gemeente Sittard-Geleen er voor 2019 uitziet, kunt u via bijgaande link lezen: https://www.sittard-geleen.nl/Inwoners/Actueel/Nieuws_en_persberichten/Archief_nieuws_en_persberichten/Archief_2019/September_2019/Nieuwe_opzet_mantelzorgwaardering

Wij wensen u fijne feestdagen en staan ook in 2020 graag voor u klaar.