15
dec
Mantelzorgers ontmoeten elkaar: Samen het jaar afsluiten
Als mantelzorger sta je het hele jaar klaar voor je zieke naaste. Als blijk van waardering willen samen met jullie het jaar afsluiten, onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers. Nog één keer dit jaar een moment van ontmoeting met andere mantelzorgers. Je bent van harte welkom! Aanmelden is verplicht en kan t/m 11 december a.s Vol = Vol, dus ben er op tijd bij. Zijn er nog vragen neem dan contact op met: Betsie Horrichs, 06 - 36 56 86 56 / betsie.horrichs@piw.nl of Marjon Schmeetz, 06 - 57 55 63 83 / marjon.schmeetz@knooppuntinformelezorg.nl  Ontvangst vanaf 10.15 uur.
aanmelden
17
jan
BordjeVol! Compact. Zorg je voor een ander, zorg dan ook voor jezelf. Born
Mantelzorgers hebben vaak veel op hun bordje. Soms ligt overbelasting op de loer. BordjeVol Mantelzorg geeft breed inzicht in de zorg gerelateerde taken én alle andere dingen die deel uitmaken van iemands leven. Het is een methode die gemaakt is door WeHelpen en die jou als mantelzorger helpt om keuzes te maken en bijvoorbeeld hulp van anderen in te schakelen. We gaan er gezamenlijk mee aan de slag, waarbij je spelenderwijs inzicht krijgt in je energievreters en energiegevers, welke veranderingen wenselijk zijn en wie daarbij kan helpen. Zijn er nog  vragen, bel of mail met Betsie Horrichs, telefoon 06 - 36 56 86 56 / betsie.horrichs@piw.nl of Mathilde Reijnders, telefoon 06 - 36 53 47 64/ mathilde.reijnders@piw.nl . Wil je deelnemen? Aanmelden is verplicht en kan t/m 15 januari 2023 a.s.  Vol = Vol. Ontvangst vanaf 9.45 uur.
aanmelden

Bericht Gemeente Beek inzake activiteit rondom Dag van de Mantelzorg

Door de beperkingen als gevolg van Corona is het dit jaar niet mogelijk de Dag van de Mantelzorg fysiek met u te beleven. Daarom willen wij u op een andere manier verrassen en bedanken.

Bedankt dat u er bent!

U bent de grote steun en toeverlaat van diegene voor wie u met grote regelmaat zorgt. Dat doet u met veel liefde en vanuit heel u hart. De gemeente Beek en Steunpunt Mantelzorg vinden dit lovenswaardig!

Bovenop het mantelzorgcompliment wordt er elk jaar een activiteitgeorganiseerd tijdens de landelijke “Dag van de Mantelzorg”. Echter door de beperkingen als gevolg van Corona is het dit jaar niet mogelijk de Dag van de Mantelzorg fysiek met u te beleven. Daarom willen wij u op een andere manier verrassen en bedanken.

 U ontvangt een mantelzorg waarderingsbon die u kunt inleveren bij een van de vijf deelnemende bloemenwinkels in Beek. De bon heeft een waarde van € 12,50, waarvan € 2,50 door de winkels zelf is bijgedragen.

 U kunt de bon tot en met 20 december inleveren bij:

  • · Bloemenboutique Monique - Wethouder Sangersstraat 187, Beek (Makado)
  • · Randy’s Bloemen - Wethouder Sangersstraat 143, Beek (Makado)
  • · Hendriks Eigentijds Thuis - Markt 60B, Beek
  • · El Arte Flores Sandra Smeets- Op Den Hoogen Boom 48, Genhout (Beek)
  • · Glenn Gespecialiseerde bloemsierkunst - Hobbelrade 2, Spaubeek

 Kies iets moois uit, u heeft het verdiend!

Mocht u nog vragen hebben over mantelzorg(ondersteuning), dan kunt u contact opnemen met Astrid Vermeulen van het Steunpunt Mantelzorg (locatie Beek) via astrid.vermeulen@piw.nl of via 046-4575700.

 

Bron: Dit is een fragment uit de brief van de gemeente Beek aan mantelzorgers.