15
dec
Mantelzorgers ontmoeten elkaar: Samen het jaar afsluiten
Als mantelzorger sta je het hele jaar klaar voor je zieke naaste. Als blijk van waardering willen samen met jullie het jaar afsluiten, onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers. Nog één keer dit jaar een moment van ontmoeting met andere mantelzorgers. Je bent van harte welkom! Aanmelden is verplicht en kan t/m 11 december a.s Vol = Vol, dus ben er op tijd bij. Zijn er nog vragen neem dan contact op met: Betsie Horrichs, 06 - 36 56 86 56 / betsie.horrichs@piw.nl of Marjon Schmeetz, 06 - 57 55 63 83 / marjon.schmeetz@knooppuntinformelezorg.nl  Ontvangst vanaf 10.15 uur.
aanmelden
17
jan
BordjeVol! Compact. Zorg je voor een ander, zorg dan ook voor jezelf. Born
Mantelzorgers hebben vaak veel op hun bordje. Soms ligt overbelasting op de loer. BordjeVol Mantelzorg geeft breed inzicht in de zorg gerelateerde taken én alle andere dingen die deel uitmaken van iemands leven. Het is een methode die gemaakt is door WeHelpen en die jou als mantelzorger helpt om keuzes te maken en bijvoorbeeld hulp van anderen in te schakelen. We gaan er gezamenlijk mee aan de slag, waarbij je spelenderwijs inzicht krijgt in je energievreters en energiegevers, welke veranderingen wenselijk zijn en wie daarbij kan helpen. Zijn er nog  vragen, bel of mail met Betsie Horrichs, telefoon 06 - 36 56 86 56 / betsie.horrichs@piw.nl of Mathilde Reijnders, telefoon 06 - 36 53 47 64/ mathilde.reijnders@piw.nl . Wil je deelnemen? Aanmelden is verplicht en kan t/m 15 januari 2023 a.s.  Vol = Vol. Ontvangst vanaf 9.45 uur.
aanmelden

Individuele mantelzorgwaardering Beek 2015

Mantelzorgers worden vaak zwaar belast, doordat zij de zorg door een vrijwilliger of beroepskracht overnemen. Daarom heeft de gemeente Beek de “Tijdelijke regeling individuele mantelzorgwaardering gemeente Beek 2015” vastgesteld om mantelzorgers individueel te waarderen.

In deze regeling staan de criteria genoemd om in 2015 in aanmerking te komen voor een individuele mantelzorgwaardering. Degene voor wie gezorgd wordt, kan zijn mantelzorger voordragen voor een mantelzorgcompliment ter hoogte van een eenmalig bedrag van € 100.

De ontvankelijke aanvraag om een individuele mantelzorgwaardering gemeente Beek 2015 dient uiterlijk op 31 augustus 2015 te zijn ontvangen door het college van burgemeester en wethouders van Beek.

Meer informatie: klik hier...