15
dec
Mantelzorgers ontmoeten elkaar: Samen het jaar afsluiten
Als mantelzorger sta je het hele jaar klaar voor je zieke naaste. Als blijk van waardering willen samen met jullie het jaar afsluiten, onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers. Nog één keer dit jaar een moment van ontmoeting met andere mantelzorgers. Je bent van harte welkom! Aanmelden is verplicht en kan t/m 11 december a.s Vol = Vol, dus ben er op tijd bij. Zijn er nog vragen neem dan contact op met: Betsie Horrichs, 06 - 36 56 86 56 / betsie.horrichs@piw.nl of Marjon Schmeetz, 06 - 57 55 63 83 / marjon.schmeetz@knooppuntinformelezorg.nl  Ontvangst vanaf 10.15 uur.
aanmelden
17
jan
BordjeVol! Compact. Zorg je voor een ander, zorg dan ook voor jezelf. Born
Mantelzorgers hebben vaak veel op hun bordje. Soms ligt overbelasting op de loer. BordjeVol Mantelzorg geeft breed inzicht in de zorg gerelateerde taken én alle andere dingen die deel uitmaken van iemands leven. Het is een methode die gemaakt is door WeHelpen en die jou als mantelzorger helpt om keuzes te maken en bijvoorbeeld hulp van anderen in te schakelen. We gaan er gezamenlijk mee aan de slag, waarbij je spelenderwijs inzicht krijgt in je energievreters en energiegevers, welke veranderingen wenselijk zijn en wie daarbij kan helpen. Zijn er nog  vragen, bel of mail met Betsie Horrichs, telefoon 06 - 36 56 86 56 / betsie.horrichs@piw.nl of Mathilde Reijnders, telefoon 06 - 36 53 47 64/ mathilde.reijnders@piw.nl . Wil je deelnemen? Aanmelden is verplicht en kan t/m 15 januari 2023 a.s.  Vol = Vol. Ontvangst vanaf 9.45 uur.
aanmelden

Lotgenotencontact mantelzorgers Beek

In samenwerking met Zuyderland gaat Steunpunt Mantelzorg-WM Beek vanaf november 2016 één keer per maand een open inloop organiseren voor mantelzorgers die behoefte hebben aan lotgenotencontact. Als u behoefte heeft om met andere mantelzorgers te praten over uw zorgen, ervaringen, gevoelens of gewoon een luisterend oor nodig heeft dan bent u elke laatste donderdag van de maand welkom.

Deze bijeenkomsten zullen plaatsvinden op de hieronder aangegeven data (m.u.v. de kerstperiode). Tijdens deze bijeenkomsten is er altijd een medewerker van steunpunt mantelzorger aanwezig (Astrid Vermeulen of Maarten Wehrens) en een medewerker van Zuyderland.

Tijd 9.30 uur – 10.30 uur / Locatie MFC De Molenberg, Molenstraat 158 Beek:

De data in 2016 zijn:
Donderdag 24 november
Donderdag 15 december

De data in 2017 zijn
Donderdag 26 januari
Donderdag 23 februari
Donderdag 30 maart
Donderdag 27 april
Donderdag 25 mei
Donderdag 29 juni

Buiten de geplande lotgenotendata van Steunpunt Mantelzorg-WM bent u altijd welkom voor een kop koffie en luisterend oor of goed gesprek. Dit kan elke maandagmiddag van 13.00uur tot 16.00uur en donderdagochtend van 09.00uur tot 12.00uur tijdens de open inloop van Zuyderland, gevestigd in het PIW kantoor op de Molenstraat 158 Beek ( toegang via de parkeerplaats).

Wij hopen u te mogen begroeten tijdens onze lotgenotencontacten en/of binnen de inloop.

Maarten Wehrens en Astrid Vermeulen van Steunpunt Mantelzorg
Marij Housmans en Sanne Bastiaens van Zuyderland