15
dec
Mantelzorgers ontmoeten elkaar: Samen het jaar afsluiten
Als mantelzorger sta je het hele jaar klaar voor je zieke naaste. Als blijk van waardering willen samen met jullie het jaar afsluiten, onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers. Nog één keer dit jaar een moment van ontmoeting met andere mantelzorgers. Je bent van harte welkom! Aanmelden is verplicht en kan t/m 11 december a.s Vol = Vol, dus ben er op tijd bij. Zijn er nog vragen neem dan contact op met: Betsie Horrichs, 06 - 36 56 86 56 / betsie.horrichs@piw.nl of Marjon Schmeetz, 06 - 57 55 63 83 / marjon.schmeetz@knooppuntinformelezorg.nl  Ontvangst vanaf 10.15 uur.
aanmelden
17
jan
BordjeVol! Compact. Zorg je voor een ander, zorg dan ook voor jezelf. Born
Mantelzorgers hebben vaak veel op hun bordje. Soms ligt overbelasting op de loer. BordjeVol Mantelzorg geeft breed inzicht in de zorg gerelateerde taken én alle andere dingen die deel uitmaken van iemands leven. Het is een methode die gemaakt is door WeHelpen en die jou als mantelzorger helpt om keuzes te maken en bijvoorbeeld hulp van anderen in te schakelen. We gaan er gezamenlijk mee aan de slag, waarbij je spelenderwijs inzicht krijgt in je energievreters en energiegevers, welke veranderingen wenselijk zijn en wie daarbij kan helpen. Zijn er nog  vragen, bel of mail met Betsie Horrichs, telefoon 06 - 36 56 86 56 / betsie.horrichs@piw.nl of Mathilde Reijnders, telefoon 06 - 36 53 47 64/ mathilde.reijnders@piw.nl . Wil je deelnemen? Aanmelden is verplicht en kan t/m 15 januari 2023 a.s.  Vol = Vol. Ontvangst vanaf 9.45 uur.
aanmelden

Maatregelen coronavirus

UPDATE 16 MAART 2020 17.30 UUR
Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Partners in Welzijn volgt de aanwijzingen van de overheid, GGD en RIVM inzake de afgegeven richtlijnen Corona in Nederland. Deze aanwijzingen kunnen per dag/uur aangepast worden, en zijn soms op meerdere manieren te interpreteren.

We proberen ons op de beste manier te verhouden tot de regels, maar het belangrijkste is “eigen gezond verstand te blijven gebruiken”.

Concreet betekent dit op dit moment:

  • DE KANTOREN, SOCIALE PLEINEN, Wijksteunpunten en INLOOPLOCATIES VAN PARTNERS IN WELZIJN, ZIJN MET INGANG VAN 16 MAART TOT NADER BERICHT, FYSIEK GESLOTEN. Vragen kunnen telefonisch gesteld worden via het nummer van Partners in Welzijn 046-4575700
  • ALLE FYSIEKE AFSPRAKEN OP KANTOOR, HUISBEZOEK OF GROEPSACTIVITEITEN VAN PARTNERS IN WELZIJN gaan niet door.
  • HULP-EN DIENSTVERLENING WORDEN TELEFONISCH OF DIGITAAL VOORTGEZET. Uw hulpverlener zal hierover contact met u opnemen In noodsituaties kan hiervan afgeweken worden, mits er geen gezondheidsrisico’s zijn.
  • TELEFONISCH EN VIA E-MAIL BLIJVEN WIJ OP WERKDAGEN BEREIKBAAR VOOR VRAGEN OP HET GEBIED VAN HULP- EN DIENSTVERLENING. Het telefoonnummer van Partners in Welzijn is 046-4575700.
  • HET ADVIES IS OM ZOVEEL MOGELIJK THUIS TE BLIJVEN.
  • DE BELANGRIJKSTE REGEL BLIJFT VAN KRACHT: met klachten zoals hoesten, verkoudheid, benauwdheid of koorts geldt: thuisblijven.

Hygiënemaatregelen
Verder willen we de eerder gecommuniceerde maatregelen t.a.v. hygiëne om verspreiding van het virus te voorkomen, nogmaals onder de aandacht brengen:
1) Was regelmatig uw handen met zeep
2) Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
3) Gebruik papieren zakdoekjes
4) Geen handen schudden

Mochten de maatregelen wijzigen, dan zullen wij vanzelfsprekend dit bericht updaten.