15
dec
Mantelzorgers ontmoeten elkaar: Samen het jaar afsluiten
Als mantelzorger sta je het hele jaar klaar voor je zieke naaste. Als blijk van waardering willen samen met jullie het jaar afsluiten, onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers. Nog één keer dit jaar een moment van ontmoeting met andere mantelzorgers. Je bent van harte welkom! Aanmelden is verplicht en kan t/m 11 december a.s Vol = Vol, dus ben er op tijd bij. Zijn er nog vragen neem dan contact op met: Betsie Horrichs, 06 - 36 56 86 56 / betsie.horrichs@piw.nl of Marjon Schmeetz, 06 - 57 55 63 83 / marjon.schmeetz@knooppuntinformelezorg.nl  Ontvangst vanaf 10.15 uur.
aanmelden
17
jan
BordjeVol! Compact. Zorg je voor een ander, zorg dan ook voor jezelf. Born
Mantelzorgers hebben vaak veel op hun bordje. Soms ligt overbelasting op de loer. BordjeVol Mantelzorg geeft breed inzicht in de zorg gerelateerde taken én alle andere dingen die deel uitmaken van iemands leven. Het is een methode die gemaakt is door WeHelpen en die jou als mantelzorger helpt om keuzes te maken en bijvoorbeeld hulp van anderen in te schakelen. We gaan er gezamenlijk mee aan de slag, waarbij je spelenderwijs inzicht krijgt in je energievreters en energiegevers, welke veranderingen wenselijk zijn en wie daarbij kan helpen. Zijn er nog  vragen, bel of mail met Betsie Horrichs, telefoon 06 - 36 56 86 56 / betsie.horrichs@piw.nl of Mathilde Reijnders, telefoon 06 - 36 53 47 64/ mathilde.reijnders@piw.nl . Wil je deelnemen? Aanmelden is verplicht en kan t/m 15 januari 2023 a.s.  Vol = Vol. Ontvangst vanaf 9.45 uur.
aanmelden

Vertelvoorstelling ‘Hart vol Verhalen’

Deze voorstelling gaat over die moeilijke, mooie en onvergetelijke momenten die het zorgen voor een ander met zich meebrengt. Hoe houden mensen het vol? Wie vraagt ze weleens wat zij op hun hart hebben? Een voorstelling met een glimlach en ontroering, vol herkenning en bemoediging en over grote vragen waar nu eenmaal geen snelle antwoorden op zijn. Maar wat dan wel?

Deze avond zal Pauline Seebregts, verhalenvertelster, u meenemen in haar ‘verhalenwereld’. Jopie Jonkers zal deze voorstelling met zang en ...harp begeleiden en weet u te raken met haar stem en spel. in de pauze krijgt u een drankje aangeboden. Na de pauze is er gelegenheid om in alle rust met elkaar na te praten.

Het Steunpunt Mantelzorg Westelijke Mijnstreek biedt een voorstelling aan, in samenwerking met THC de Brug:
(LET OP: vooraf aanmelden, zie beneden hoe. Vol=vol)

Wanneer: woensdag 11 oktober 2017. van 19.30 tot 21.30 uur
Waar: Locatie: Evenementenruimte Glana (Zuyderland), Lienaertstraat 159, Geleen
Aanmelden: vóór 1 oktober 2017, via e-mail (info@thcdebrug.nl) of telefoon (tel. 046 458 10 66)