29
mei
Mantelzorgers ontmoeten elkaar - Born en kleine kernen
Als mantelzorger sta je klaar voor een naaste, je doet allerlei zorg- en regeltaken en hebt een luisterend oor. Wil je dit graag  blijven doen, dan is het nodig ook af en toe tijd voor jezelf te nemen en stil te staan bij wat jou bezighoudt. Daarom organiseert Steunpunt Mantelzorg  bijeenkomsten voor mantelzorgers, om onder het genot van een kop koffie, een goed gesprek te hebben of gewoon even op andere gedachten te komen. Heb jij behoefte om met andere mantelzorgers te praten over je ervaringen, zorgen en gevoelens of heb je gewoon een luisterend oor nodig? Dan ben je van harte welkom. Zijn er nog vragen over deze bijeenkomst neem contact op met Betsie Horrichs, 06 - 36 56 68 56, of Lara Janssen,   06 - 40 76 11 84.
aanmelden
14
jun
Mantelzorgthema "Je staat er alleen voor"
Wat gebeurt er om je heen als je zelf zorgt voor iemand anders, je wereld kan steeds kleiner worden. Sommige mensen om je heen zie je niet meer zo vaak en je staat er steeds meer alleen voor terwijl je behoefte hebt aan sociaal contact. Hoe doe je dat dan ? Heeft u nog vragen over deze middag dan neem gerust contact op met Astrid Vermeulen 046-4575700 of mail naar avermeulen@piw.nl Graag aanmelden via mantelzorg@piw.nl
aanmelden

Slim Slapen deel 3
woensdag 7 maart 2018

Senioren hebben minder slaap nodig. Of men ervaart het als zodanig. Maar is dat ook zo?  Of is er toch iets anders aan de hand? Wilt u meer weten over het slaappatroon bij senioren en wat u zélf kunt doen? Hoe kan je de natuur inzetten om beter te slapen, beter te ontspannen en uiteindelijk vitaal in het leven te blijven. Ellen Kegge, oefentherapeut Cesar en slaapcoach en Marise Coerwinkel Tria wandelcoach nemen u mee tijdens een interactieve bijeenkomst over goed en slecht slapen en praktische oefeningen die effect kunnen hebben op sombere gevoelens en het slapen.

Doelgroep: senioren en hun mantelzorgers die graag meer willen weten over aspecten van het slapen bij senioren. De bijeenkomst is gratis, wel graag aanmelden vóór 22 februari  bij: Laura Florie via telefoonnummer:
046-4575700 of emailadres: lflorie-schmeitz@piw.nl

Tijdstip: 10:00 - 12:00 uur
Locatie: Wijksteunpunt de Linde Hyacinthenlaan 33, 6163 BH Geleen