Vrijwilligerswerkin046.nl: Ontzorgen in de vorm van buurt- en burenhulp

Heeft u als mantelzorger behoefte aan ondersteuning in de zorgtaken voor uw naaste? Structureel of af en toe, om bijvoorbeeld boodschappen te doen. U kunt op Vrijwilligerswerkin046.nl een oproep plaatsen voor buurt- en burenhulp

 

Vrijwilligerswerkin046.nl is sinds drie maanden online. Op de website staan al diverse vacatures voor vrijwilligerswerk en vraag naar buurt- en burenhulp in de Westelijke Mijnstreek. Een helpende hand bieden blijft belangrijk. Steeds meer mensen, vooral ook jongeren en studenten, willen iets doen voor een ander. Niet alleen als vrijwilliger, maar ook als goede buur of buurtgenoot. Op structurele basis of af en toe een steentje bijdragen is van grote waarde voor een ander.

 

Heeft u als mantelzorger behoefte aan ondersteuning in de zorgtaken voor uw naaste? Structureel of af en toe, om bijvoorbeeld boodschappen te doen. U kunt op Vrijwilligerswerkin046.nl een oproep plaatsen voor buurt- en burenhulp. Via een eenvoudig formulier vult u gegevens in en stelt u de hulpvraag. Knooppunt Informele Zorg, initiatiefnemer van de website Vrijwilligerswerkin046.nl, neemt contact met u op en plaatst dan de hulpvraag. Reageert iemand? Dan zorgt Knooppunt Informele Zorg ervoor dat u met de buur of buurtgenoot in contact komt. Vandaaruit kunt u samen de mogelijkheden bespreken en de ondersteuning afstemmen naar wens.

U wordt als mantelzorger ontzorgd en heeft ook tijd voor bijvoorbeeld werk, studie, gezin, familie, vrienden en ontspanning. En uw naaste heeft een leuke tijd. Een win-win situatie dus.

 

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over Vrijwilligerswerkin046.nl of specifiek over buurt- en burenhulp?

Neem contact op met Knooppunt Informele Zorg via: 

T 046-7508410 of E vrijwilligerswerk@knooppuntinformelezorg.nl. Wij staan ook voor u klaar als u gewoon een praatje wilt maken of vragen heeft over (ondersteuning in) uw mantelzorgtaken.